Jdi na obsah Jdi na menu
 


Blíží se zimní liga nladších přípravek roč.2005 a mladší - propozice

15. 11. 2012

Zimní liga

mladších přípravek

 

pro mladší přípravku r. 2005 a mladší

 

 

Propozice a organizační pokyny

 

I.     Základní informace:

  • Pořadatel:   FK Kolín, a.s., Kolín 5, Brankovická 1216
  • Datum:                     

§  Sobota 1. 12.

§  Neděle 27. 1.

§  Sobota 9. 2.

§  Sobota 23. 2.

§  Sobota 16. 3.

  • Místo:                        HALA STAP, Brankovická ul. Kolín 5 – Zálabí
  • Hrací plocha:           hřiště s povrchem TERAFLEX, velikost 19 x 40 m
  • Start v turnaji:      Turnaje se mohou zúčastnit mužstva, která uhradila startovné před zahájením turnaje a vyjádřila svůj souhlas s těmito propozicemi. Za přihlášené mužstvo mohou nastoupit hráči splňující věkové podmínky, kteří budou uvedeni na soupisce mužstva předložené před zahájením každého turnaje vedoucím mužstva. Na soupisku je možno uvést 12 hráčů (větší počet hráčů uveďte v přihlášce).

 

 

  • Přihlášená mužstva: 1/ FK Kolín, 2/ AFK Kolín, 3/ SK Český Brod, 4/ FŠ Velký Osek, 5/ FC Velim, 6/ Zenit Čáslav, 7/ Bohemia Poděbrady

           

·         Organizátor:   Vít Caudr, tel. 733 107 290, e-mail. c.vit@seznam.cz

II.   Základní pravidla:

  • Hrací systém turnaje:       Hraje se 4+1,                                                                             
  • Jednotlivá kola se hrají v jedné skupině po 7 účastnících, každé kolo je odlišně nalosováno (viz příloha rozpis zimní ligy)
  • Hrací doba:  1 x 12, 3 minuty pauza mezi utkáními

o   Pravidla:   

§  Hraje se dle pravidel malé kopané 4+1 hráčů (velikost branek 3 x 2 m) s výjimkami uvedenými v těchto propozicích. Platné soutěžní předpisy ČMFS platí pro výstroj hráčů.

§  Brankoviště a další „specifická pravidla“ se upřesní na začátku 1. Turnaje.

§  Bodové hodnocení 3 - 1 - 0.

§  V konečné tabulce jednotlivých turnajů rozhoduje počet získaných bodů, v případě jejich rovnosti vzájemný zápas, příp. tabulka vzájemných zápasů (v ní tato kritéria: získané body, rozdíl skóre, větší počet vstřelených branek).

§  Pokud při rovnosti bodů o pořadí nerozhodne vzájemný zápas či tabulka vzájemných zápasů, rozhoduje se o pořadí dle těchto kritérií v uvedeném pořadí:

  • celkový rozdíl skóre,
  • větší počet vstřelených branek,
  • dodatečné pokutové kopy.

§  V základní sérii provádí střelbu 3 hráčů každého týmu, v případě nerozhodného výsledku po jejím skončení po jednom hráči z každého mužstva až do konečného rozhodnutí. Každý hráč provádí pouze jednu střelu s výjimkou případu, kdy již rozstřel absolvovali všichni hráči týmu.

  • Povinností mužstev je včasné nastoupení ke každému utkání.
  • Rozhodčí:     Utkání řídí rozhodčí zajištění pořadatelem turnaje (FK Kolín, a. s.)
  • Tresty:          Hráč, který v průběhu turnaje obdrží dvě žluté karty, nesmí nastoupit v utkání následujícím po zápase, v němž obdržel druhou žlutou kartu
    • Pravidla pro konečné umístění
      • O konečném umístění rozhoduje v pořadí:

1/ získané body dle umístění v jednotlivých turnajích

2/ součet bodů získaných celkem

3/ rozdíl skóre

                                            4/ větší počet vstřelených branek

III.  Startovné, ceny

·         Startovné:       4. 500,- Kč (včetně DPH), datum splatnosti do 30.11.2012 na základě daňového dokladu vystaveného pořadatelem; bezhotovostně nebo v hotovosti dne 1.12.2012 při pořádání 1. kola.

 

·         Ceny:     první tři mužstva – medaile a poháry

                  nejlepší střelec – pohár, nejlepší hráč – pohár, nejlepší brankář – pohár.

Všechna zúčastněná mužstva na závěr turnaje obdrží tašku s drobnými dárky pro hráče. Vyhodnocení turnaje proběhne na posledním turnaji.

           

IV.   Další organizační pokyny:

·         Stravování:   pořadatel zajišťuje pro zúčastněná mužstva vody; ostatní náklady spojené se stravováním účastníků turnaje si hradí každé mužstvo 

·         Šatny: Pro všechny týmy budou k dispozici šatny. Vzhledem k počtu účastníků                          mohou jednu šatnu využívat i více mužstev.

·         Šatny slouží k převlékání a pořadatel neodpovídá za případnou ztrátu či                                                                                            poškození odložených věcí.

·         Pojištění: Turnaj ani jeho účastníci nejsou pojištěni. Každý účastník turnaje startuje na vlastní                                    nebezpečí a případné vlastní pojištění, pokud má takové sjednáno.

  • Dresy: Každé ze startujících mužstev musí být vybaveno alespoň jednou sadou dresů. V případě shodné nebo obdobné barvy dresů obou soupeřů využije mužstvo uvedené v rozpise na druhém místě dresy jiné barvy nebo (pokud takové dresy nemá) rozlišovací trika poskytnutá pořadatelem, nedohodnou-li se týmy jinak.

·         Diváci:      Vstup diváků na hrací plochu není povolen!!!

  • Další pravidla - provozní řád areálu:    Účastníci turnaje jsou, stejně jako diváci, povinni respektovat pokyny pořadatele a jím určených osob. Řídí se platným provozním řádem sportovního areálu. V případě porušování provozního řádu je pořadatel oprávněn použít sankce stanovené provozním řádem, včetně vykázání z areálu.     
  • Protesty:       Případné protesty podává jménem mužstva jeho vedoucí, a to písemně k rukám hlavního pořadatele do pěti minut po skončení utkání, v němž došlo ke sporné situaci, nebo od vzniku takové události, pokud nastala mimo utkání. Současně s podáním protestu je povinen složit kauci ve výši 300,- Kč. O protestu rozhoduje s konečnou platností pořadatel turnaje. V případě, že ředitel turnaje shledá protest neoprávněným, propadá kauce ve prospěch pořadatele. V opačném případě se kauce vrací bez zbytečného odkladu po rozhodnutí pořadatele turnaje.

 

Změna propozic:      Pořadatel si vyhrazuje právo změny těchto propozic, kterou účastníkům turnaje přiměřeným způsobem oznámí v termínu co možná nejkratším.

 

V Kolíně dne 1.11.2012

 

Mgr. Bc. Vít Caudr – šéftrenér mládežnické kopané FK Kolín, a.s.

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář