Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letní soustředění – srpen 2017

30. 3. 2017

Letní soustředění – srpen 2017

 

Vážení rodiče,

musím reagovat na neustálé stížnosti části rodičů týkající se termínu letního soustředění Fotbalové školy Velký Osek z.s. Fotbalová škola obnovila v loňském roce letní soustředění formou takzvaného příměstského tábora. Soustředění proběhlo v termínu od 22.8.2016 do 26.8.2016. Příměstský tábor Sokola Velký Osek byl loni týden před námi. Termín našeho soustředění v letošním roce je zcela stejný a to od 21.8.2017 do 25.8.2017. Bohužel Sokol svůj tábor posunul do třetího týdne a tím došlo k termínové kolizi. Zaráží mne, proč se všichni ptají nás, proč neposuneme soustředění na jiný termín.

Pro objasnění Vám musím sdělit pár zásadních informací. Já i můj trenérský kolega pan Zdeněk Novák organizujeme soustředění ve své dovolené, kterou bychom mohli jinak strávit se svou rodinou. Celý týden se spolu s našimi staršími syny věnujeme naší fotbalové mládeži bez nároku na mzdu. Na rozdíl od pedagogů (pořadatelé Sokolského tábora), kteří mají dva měsíce prázdnin, máme své pracovní povinnosti a musíme volbu své dovolené konzultovat také se svým zaměstnavatelem. Z hlediska pracovního vytížení (termínové práce) nám i zaměstnavateli vyhovuje pouze třetí týden v měsíci srpnu.

Doufám, že se mi podařilo Vám touto cestou vše vysvětlit, dotazy na posunutí termínu by podle mne měli spíše směřovat směrem k Sokolu. Každopádně nehodlám nikomu přikazovat, které akce se má zúčastnit. Ať si každý vybere podle svého uvážení. Pro mne i pro kolegu pana Nováka bude konečný zájem jenom informací pro to se rozhodnout, zda v soustředěních pokračovat a nebo zda raději mít klid a nic nadále v budoucnu nepořádat. Pokud máte zájem na můj příspěvek reagovat, tak můžete v sekci diskuse připojit svoji reakci.

 

Děkuji                                   Martin Koška, předseda FŠ Velký Osek z.s.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář