Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladší žáci 11.12.2010 Přelouč

13. 12. 2010

Halový turnaj  v Přelouči

  • FŠ - Holice 1:0 (Bezucha) Vítězství mohlo být výraznější ale nepromněli jsme několik jasných šancí.
  • FŠ - Bohemians 1905 0:3 Soupeř nás jasně přehrál a dal lekci v rychlosti, zpracování míče a i v ostatních fotbalových dovednostech.
  • FŠ - Třemošnice 2:1 (Sodoma 2) Výborný vstup do zápasu, když jsme dali obě branky v úvodu zápasu. Potom naše hra upadla do průměru a šance se střídaly na obou stranách. Přesto jsme zápas dovedli bez problémů do vítězného konce.

semifinále

  • FŠ - Velim 0:0 (p.k.2:3 Sodoma, Bezucha) Smolná prohra na penalty, přesto byl náš soupeř o kousek lepší a to i díky tomu, že střídal kompletní čtyřky, což jsme si my v takto vypjatém zápase nemohli dovolit.

o 3-4.místo

  • FŠ - Bohemians 1905 0:5 V tomto zápase jsme nedokázali již vůbec vzdorovat, velice bylo znát, že naši klíčoví hráči mají v nohách celý turnaj prakticky bez střídání.

Sestava: Kubík A., Šmiřák, Sodoma O., Karban S a M., Bezucha A., Novák Z., Mašek, Drahovzal

Trenéři Novák a Sodoma: Přesto, že jsme byli kousíček od finále jsme s výsledkem spokojeni a myslíme, že ve společnosti mužstev jako Přelouč, Pardubice popř.Holice jsme zanechali dobrý dojem, který by mohl být ještě lepší, pokud by se zápasová zátěž dala rozložit na více hráčů. I tak je čtvrté místo velkým úspěchem. 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář