Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přípravka pátá.

24. 1. 2009

Dne 24.1.2009 jsme pořádali v hale BIOS v Kolíně první ze série halových turnajů. Naše přípravka obsadila ve vyrovnaném turnaji až páté místo, když jsme ještě v posledním zápase bojovali o místo třetí.

Naše výsledky:

FŠ - FK Kolín ,,A" 0:3

Ačkoliv byl na ukazateli ještě v 10.minutě stav 0:0 remíza se udržet nepodařila. Našim hráčům ke konci zápasu evidentně chyběly síly proti dobře kombinujícímu soupeři, který se tak prosadil gólově až na konci zápasu.

FŠ - AFK Kolín 3:1

Branky: Sodoma O. 2, Bezucha D.

Náš jasně nejlepší zápas. Již v šesté minutě jsme vedli 3:0 a zápas dohrála prakticky celé lavička, která v závěru jednou inkasovala. Za zmínku stojí výborně rozehraná standartní situace kterou ve spolupráci s M.Kurkou promněnil O.Sodoma. Ukazuje se, že nácvik standartních situací se vyplatí i v této věkové kategorii. Za zmínku stojí i velmi dobrý brankařský výkon A.Kubíka.

FŠ -  Pardubice 0:1

Proti pozdějšímu vítězi turnaje jsme odehráli vynikající zápas s katastrofální koncovkou. V samotném zápase nastřelil O.Sodoma 3 x tyč nebo břevno, po brance volala i šance S.Karbana a hlavně 1000% šance Š.Šmiřáka. Naopak soupeř nás zaskočil po dobře zahraném rohu což také na konec rozhodlo.

FŠ - FK Kolín ,,B" 1:0

Branka: Sodoma O.

Ve vyrovnaném zápase se prosadil individuálně O.Sodoma po skvělém tahu trenéra Košky, který ho v polovině zápasu poslal do útoku s cílem vstřelit rozhodující branku.

FŠ - FC Velim 2:4

Branky: Kurka M., Šmiřák Š.

Náš nejslabší zápas. Bohužel se v zápase mezi AFK Kloín a FK Kolín,,B", který se hrál před naším zapasem, nedařilo našemu časoměřiči p.Pospíšilovi, který neohlásil včas konec tohoto zápasu a toho využilo FK ke vstřlení branky těsně po čase a v tuto chvíli pro nás zbyla naděje jen na čtvrté místo. Hned na začátku jsme vedli 1:0 ale pak naší základní čtyřce rychle docházely síly a vedení neudrželi. Naopak jsme ještě 3 x inkasovali.

 

Celkově je až páté místo zklamáním. Přesto stojí za zmínku, že s mužstvy na prvních dvou příčkách jsme odehráli vynikající partie.

Naše sestava: Kubík, Sodoma, Kurka, Bezucha A., Šmiřák, From, Karban S.a M., Babčanová, trenér p.Koška M.

Turnaj ve výsledcích:

FŠ-AFK Kolín 3:1, - Pardubice 0:1, - FK Kolín B 1:0, -FC Velim 2:4, -FK Kolín A 0:3

AFK Kolín - Pardubice 0:2, -FK Kolín B 1:2, -FC Velim 0:2, -FK Kolín A 1:2

Pardubice - FK Kolín B 1:1, -FC Velim 3:2, -FK Kolín A 1:1

FK Kolín B  - FC Velim 1:0, -FK Kolín A 4:3

FC Velim - FK Kolín A 0:3

 

Celkové pořadí

  1. Pardubice       8:4    11
  2. FK Kolín B       8:6    10
  3. FK Kolín A      12:6   10
  4. FC Velim         8:9     6
  5. FŠ V.Osek       6:9     6
  6. AFK Kolín        3:11   0

Individuální ceny:

Nejlepší hráč: Kopáček Václav (FK Kolín)

Nejlepší střelec: Kovaříková Eliška (FK Kolín) - 5 branek

Nejlepší brankář: Hovorka Dan (FK Pardubice) - 0,8 branky na zápas

Poděkování zaslouží  i realizační tým v čele s p.Pospíšilem a jeho manželkou, p.Sodoma s manželkou, p.Karban s manželkou a samozřejmě rodiče za kvalitní dopravu k turnaji.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář