Jdi na obsah Jdi na menu
 


Č.Brod B - FŠ Velký Osek 2:26

7. 11. 2016

Č.Brod B - FŠ Velký Osek 2:26

 

K poslednímu utkání podzimní části soutěže zajíždíme na hřiště poslední rezervy Českého Brodu.Cíl je jednoznačný získat 3 body a obsadit tak historické 3. místo po podzimní části soutěže.Toto umístění naposled získala osecká mladší přípravka v roce 1942 pod německým názvem Sportverein Gross Wosek v rámci okresního přeboru protektorátu Čechy a Morava.

Před samotným utkáním navštívila naší kabinu ikona ligové kopané v podobě arbitra E-pojišťovny cz ligy a místního rodáka Dušana Pospíšila, která popřála klukům hodně štěstí v utkání.

Již od prvních minut dominujeme ve všech herních činnostech, skóre utěšeně roste, do tabulky střelců se postupně zapisují všichni členové družstva.premiérově se trefuje Táda Melichar.Zbývá jen zodpovědět jednu otázku, zda se všichni hráči zapíší do střelecké listiny.S blížícím se závěrem utkání diváci nervozně přešlapují a směřují upřeně svůj zrak směrem k Pepčovi Holubovi, kterého provází v zakončení neskutečná smůla.Ve všech svých 26 šancích selhává, až náhle přichází jeho moment a i on po zásluze skóruje.

 

 

 

sestava

Stekelenburg

 

Meloun-J.Melichar-Karban

Mojžíšek-Křička-Vokál-Holub-T.Melichar

 

branky:

Gino Vokál 5,Mojžíšek 4,Křička 4,Meloun 4,Karban 3,J. Melichar 2, T.Melichar 2,Holub 1,Stekelenburg 1,

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář