Jdi na obsah Jdi na menu
 


FŠ Velký Osek – FK Kolín A 6:10 (4:0, 1:7, 1:3)

23. 6. 2015

10.6.2015   Mladší přípravka

 

 

FŠ Velký Osek   –   FK Kolín A     6:10   (4:0, 1:7, 1:3)

 

Sestava : Otta V., Jokl F. – Průcha M., Krucký A., Koška J., Heřmánek V. – Soboslai D., Mašek M., Kolář E., Křička K. – Fisch J.

Branky : 4x Heřmánek V., 1x Mašek M., Krucký A.

 

První celek tabulky jsme pěkně zaskočili. Výborným výkonem v první třetině jsme se ujali vedení 4:0. Soupeř přeskupil sestavu a ve druhé třetině minimálně střídal, to přineslo obrat v utkání. Ve třetí třetině si už soupeř výhru pohlídal. Přesto musím pochválit naše hráče za pokračování dobré formy z druhé poloviny jarní části soutěže, vždyť v prvním zápase na podzim jsme v Kolíně prohráli 23:2. Z toho je patrné, že jsme za soutěžní ročník 2014/2015 udělali určitý pokrok v naší výkonosti. Doufám, že se nám tak bude dařit i příští rok v mladší i starší přípravce. Děkuji všem hráčům a rodičům za přístup k tréninkům a zápasům v letošním roce, přeji Vám krásné prázdniny a v polovině srpna se na Vás opět těším při zahájení fotbalové sezóny 2015/2016.

P.S. Velice se omlouvám za pozdní  zadání výsledků mladší přípravky na stránky oddílu, slibuji, že v příští sezóně vše napravím a budu se snažit dávat příspěvky okamžitě, aby byly aktuální.

 

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář