Jdi na obsah Jdi na menu
 


FŠ Velký Osek – Červené Pečky 6:2 (3:0)

10. 11. 2017

28.10.2017   Mladší žáci

 

 

FŠ Velký Osek – Červené Pečky     6:2   (3:0)

 

Sestava :  Mašek M. – Meloun V., Svoboda M. – Rojt M., Novák A., Koška J. – Vaníček A., Teplý P. ;  Dobiáš Š., Průcha M. – Pfeifer J., Bureš J., Myška M. – Křička K., Kolář E., Krucký A.

 

Branky : 2x Koška J., 2x Vaníček A., 1x Novák A., 1x Teplý P.

 

 

V posledním utkání podzimní části sezóny jsme opět vyhráli. Porazili jsme i třetí celek tabulky. Za celou podzimní část soutěžního ročníku 2017/2018 jsme nenašli přemožitele a neztratili jsme ani bod.

Celé mužstvo zaslouží obrovskou pochvalu jak za výkony v utkáních, tak i k účasti a přístupu k tréninkovým jednotkám. Za svou 25-ti letou trenérskou kariéru jsem zažil třikrát vítězství v okresním přeboru některé z mládežnických kategorií, které jsem trénoval. Žádné z nich se ale nepodařilo odehrát první polovinu sezóny bez ztráty bodu. K tomu, abychom se takto mohli radovat i na konci je ale ještě dlouhá cesta do poloviny června 2018. Teprve uvidíme, jestli jarní část odehrajeme v takové pohodě, jako tu podzimní. Jestli bude ze strany hráčů stejný přístup a jestli se nám vyhnou nemoci a zranění u klíčových hráčů mužstva, tak jako letošní podzim.

Ještě jednou děkuji všem hráčům, ale i rodičům za krásný fotbalový podzim.

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář