Jdi na obsah Jdi na menu
 


Milovice - FŠ Velký Osek 3:3 (2:1)

7. 5. 2011

Milovice - FŠ Velký osek 3:3 (2:1)

Branky: Sodoma 2, Karban M.

Sestava: Kubík A.- From, Šmiřák, Bezucha - Sodoma, Karban S. - Karban M., Lustik

Střídali: Kulíček, Novák, Mašek

Trenér Novák: Zápas začal přesně tak, jak jsem hráče upozorňoval v kabině a to náporem soupeře, kdy naši hráči ještě spali a my inkasovali hned 1. a 2. minutě. Poté se nám podařilo z tlaku vymanit a soupeře jsme ohrozili několika brejky. Jeden z nich O.Sodoma využil a v 15. minutě jsme snížili na 2:1. To byl také poločasový výsledek.

Druhý poločas byla hra vyrovnaná a jak my, tak soupeř měl šanci zápas rozhodnout. Soupeři se to povedlo ve 39.minutě po rohovém kopu a následné chybě obrany. Poté jsme měli ještě několik šancí ale ty branku nepřinesly. Když už se zdálo že je rozhodnuto, prošel po pravé stráně O.Sodoma, nahrál před branku M.Karbanovi a ten se nemýlil. To běžela 59.minuta. V poslední minutě pravděpodobně trenér domácích naštval O.Sodomu svými pokřiky na jeho hru, čímž se mu náš hráč odvděčil individuální akcí a následným vyrovnáním na 3:3.

Ještě musím pochváli kromě střelců branek J.Froma za výbornou obranou práci a Š.Šmiřáka, který přinesl po vysunutí do útoku obrovské oživení.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář