Jdi na obsah Jdi na menu
 


FŠ Velký Osek-Jestřábí Lhota 6:7 ???????

2. 9. 2015

31.8.2015    FŠ Velký Osek – Jestřabí Lhota      6:7   (2:1)

 

Sestava :  Otta V., Křička K. – Meloun V., Svoboda M., - Novák A. – Koška J., Mašek M. – Richter L., Dobiáš Š., Průcha M. – Krucký A., Vaníček A., Kolář E.

Branky : 4x Novák A., 1x Koška J., 1x Meloun V.

 

Utkání dle mého názoru skončilo 6:6. Naše mužstvo vstřelilo vyrovnávací branku v čase 50 min. a 30 vteřin. Podle fotbalových pravidel se nehraje na čistý čas a je zcela běžné, že se minimální čas nastaví. K tomu došlo i v tomto utkání. Jelikož trenér soupeře nás pak neustále slovně napadal a odmítal podepsat zápis, tak jsme dle pravidla moudřejší ustoupí dopsali soupeři ještě jednu branku. Z chování vedení týmu přípravky Jestřabí Lhoty jsem znechucen a velice se omlouvám rodičům a hráčům našeho týmu, že jsem tento krok v zájmu důstojného ukončení utkání udělal. Samozřejmě, že toto chování bude mít dohru v doposud dobrých vztazích našeho oddílu k Jestřabí Lhotě a momentálně jsem i rozhodnut v jarní části sezóny do Jestřabí Lhoty k odvetnému utkání neodcestovat. Ještě jednou se omlouvám, ale kdo mne zná tak mne pochopí, protože ví, že nejsem schopen vést s někým vulgární slovní přestřelku a zvláště pak ne před dětmi.

Zápas byl zcela vyrovnaný a rozhodli naše individuální chyby. Musíme se zlepšit v rozehrávce míče od branky a koncovce. Pokud bychom v těchto činnostech byli úspěšnější, tak bychom toto utkání vyhráli.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář