Jdi na obsah Jdi na menu
 


Červené Pečky – FŠ Velký Osek 5:1 (2:1)

20. 6. 2013

15.6.2013 Starší žáci

 

 

Červené Pečky – FŠ Velký Osek   5:1    (2:1)

 

Sestava : Kubík A. – Bendík V., Šmiřák Š., From J., Šámal M. – Lustik J., Mašek D., Bezucha D. – Karban M., Karban S., Novák Z.

Střídali : Žilka J., Novák A.

 

Branky :

  5 min.   0:1   Karban S.

11 min.   1:1

22 min.   2:1

37 min.   3:1

64 min.   4:1

67 min.   5:1

 

V přímém souboji o první místo ve skupině Okresního přeboru jsme nakonec podlehli domácímu celku. Bohužel si tak nezopakujeme finálové utkání proti vítězi druhé skupiny o přeborníka okresu Kolín.

V zápase jsme působili fotbalovějším dojmem. Předváděli jsme kombinačně lepší fotbal než soupeř, bohužel nás soupeř přehrál silovým pojetím, nakopáváním dlouhých míčů na své vzrostlé útočníky. Nám se podařilo vstřelit pouze jednu branku a to bylo v tomto utkání málo. Zápas rozhodla třetí branka, kterou jsme obdrželi ze závaru na začátku druhé půle. Při snaze o vstřelení kontaktního gólu jsme v závěru jsme inkasovali dvě branky. Přesto musím celý kádr pochválit za výkony a přístup v celém ročníku 2012/2013. Před začátkem sezóny, po vyhraném ročníku a odchodu sedmi hráčů ročníku 97 do dorostu, jsme spíše počítali, že se budeme pohybovat ve středu tabulky. Nakonec z toho byl boj o první místo až do posledního kola. Všem přecházejícím do dorostu přeji hodně dalších sportovních úspěchů a žákovskému týmu přeji opět boj o přední příčky okresního přeboru, jak je naším zvykem.

 

 

 

Martin Koška

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář