Jdi na obsah Jdi na menu
 


FŠ Velký Osek - Červené Pečky 1:4 (0:1)

3. 12. 2010

FŠ Velký Osek – Červené Pečky     1:4    (0:1)

 

Sestava :  Kučírek F. – Chvojka J., Koška M., Plášil J., From J. – Martínek J., Šmiřák Š., Mašek D. – Karban S., Hubálek P., Bezucha D.

Střídal : Karban M.

 

Branka : Hubálek P.

 

Trenér Koška:Poslední utkání podzimní části sezóny jsme bez hráčů, které máme na střídavý start nezvládli. Přesto musím nastoupivší hráče pochválit za snahu a bojovnost i za předvedený výkon. Soupeř měl ve svém týmu jednoho hráče, na kterého jsme bohužel nestačili a on nám vstřelil všechny čtyři branky. Tato prohra nás nakonec stála v tabulce posun na třetí místo, ale jen se ztrátou dva body na první celek tabulky. Musím tedy podzimní část sezóny zhodnotit pozitivně. Až na prohrané utkání v Žíželicích jsme podávali dobré výkony a byli lepšími týmy. Nyní nás čeká zimní přestávka, ve které se budeme připravovat v tělocvičně a odehrajeme dle možností pár halových turnajů, abychom se co nejlépe připravili na jarní část sezóny, ve které bychom samozřejmě chtěli opět bojovat o čelní příčku tabulky.

Děkuji všem rodičům, kteří mi v sezóně pomáhali s dopravou k utkáním a tím podporovali naše mužstvo. Bez Vás bychom hrát nemohli. Stále doufám, že se Váš počet jednou rozšíří, aby jste se mohli střídat.

Na závěr přeji Všem členům a fanouškům Fotbalové školy Velký Osek hezké svátky vánoční a šťastný nový rok 2011.

 

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář